KTU žygeivių klubas ĄŽUOLAS
Plaukimas saulei tekant
Taigi 2019 metû spalio 5 dienā vyko pirmasis mano organizuojamas žygelis baidarėmis. Idėja plaukti taip anksti ryte buvo kilusi dar savaitė prieš plaukimā, nes norėjau pasigrožėti rudeniu ir atplaukti aštuntai valandai į darbā prie Kauno pilies. Tačiau šito plano nepavyko įvygdyti per vienā dienā, todėl atkėliau kitam savaitgaliui kai jau nereikėjo dirbti. Pats plaukimas Nemunu buvo tiesiog poilsinis. Tikėjomės, kad bus šalčiau, bet nebuvo to prognozuoto minuso. Buvo debesuota, ramu, vėjo beveik nebuvo. Daug kas iš dalyviû buvo nepatenkinti, kad išplaukėme taip anksti (7 ryto, nors planuota buvo išplaukti 6) tačiau po žygio džiaugėsi dalyvavę. Maršrutas buvo paprastas: nuo heso iki santakos. Tačiau paskutinis taškas buvo netoli oranžinio tilto, o tai reiškė, kad žygelį baidarėmis baigėme plaukdami prieš srovę. Išnuomuotas baidares grāžinom nuomininkams, o savas susipakavom ir parvežėm į rūsį.

Dalyviai: Girvydas, Justas, Jonas, Aistė, Akvilė, Milda, Nóri, Bunyamin, Joris, Liutautas ir aš - Saulė.

Trukmė: nuo 5:30 iki 11:00.

Sāmata: 2 baidarės 25€, kuras įskolintā automobilį 15€, 10€ už automobilio skolinimā, nes prie Jono automobilio neprisijungė taip kaip reikėjo. Taigi iš viso 50€. Joris nemokėjo, nes iš jo skolinomės priekabā ir jis padėjo su logistika. Taigi gavosi 5€ žmogui. Galima ir pigiau, bet ir taip gerai.

Džiaugiuosi šituo žygeliu. Smagu pamatyti miestā iš kitos pusės, suartėti su gamta bei stichijom, pašokti ant Napoleono kalno ir pabūti su tikrais žmonėmis. Ačiū visiems dalyvavusiems ir visiems skaičiusiems. Su meile Saulė.
Publikuota: 2019-10-09. Autorius: Saulė Varškevičiūtė
  •